Werkwijze & Tarief

Voordat ik voor je aan de slag ga, overleggen we eerst wat je van me verwacht en wat je van mij kunt verwachten. Als je daarmee akkoord gaat, kunnen we beginnen.

Ik kijk teksten na op spelfouten en grammatica, maar ook op clichés en zinsconstructies, interpunctie, spatiegebruik en nog veel meer.

Als ik een tekst voor je website schrijf of herschrijf, let ik weer op heel andere zaken. De site zal opvallen en fans opleveren.

Soms is een bepaald stuk tekst niet per se onjuist, maar vind ik dat het mooier of leesbaarder kan. Of er is sprake van voorkeurspelling (met één s). Ik breng wijzigingen aan en geef tips en uitleg.

LET OP: Schrik er niet van, als een tekst na correctie grotendeels anders is. Ik werk snel, maar wel nauwkeurig, zodat jouw tekst nog beter wordt. Ook aan goede teksten valt soms nog veel te verbeteren, zodat ze nog beter worden.

Mocht je voor, tijdens of na het nakijken vragen of opmerkingen hebben, stel ze gerust. Alles is bespreekbaar.

Als je meerdere teksten hebt om na te kijken, dan stel ik voor om er eerst 1 door mij na te laten kijken. Wanneer je hiermee tevreden bent, dan kijk ik ook graag de rest voor je na.

Bij redactiewerk voor boeken / redigeerwerk of andere grote opdrachten, is het in principe mogelijk om een gereduceerd tarief af te spreken. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

UURTARIEF

€ 60

(excl. btw)

We spreken van tevoren een

(maximale) prijs af, zodat je nooit

voor verrassingen komt te staan.

Laat het Nakijken (contact)Laat het Nakijken (contact)